Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купити елітний китайський чай Шу Пуер і Шен Пуер для чайної церемонії
Пуер – особливий китайський чай. Розділяють два основні види:
- Шен (сирий, свіжий);
- Шу (приготований).
На виробництві чаю Шен Пуер сировина пресується в млинці, цеглу або інші форми. Потім заготовки просушують, упаковують і відправляють достигати в спеціальні приміщення. Процес ферментації може тривати від кількох місяців до десятків років. При цьому колір чаю темніє, а смак і аромат значно поліпшуються та стають більш тонкими і багатогранними.
Для створення китайського чорного чаю Шу Пуер висушені чайні листя поливають водою і накривають тканиною, запускаючи процеси бродіння. Дозрівання зазвичай триває від одного до трьох місяців, іноді до року. Наступним етапом чайні листя висушують на сонці і ділять на сорти. Середній та крупнолистовий відправляють на пресування, а дрібний продають розсипом.