Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чай виготовляється з екологічного крупнолистового зеленого чаю з Менхай, Юньнань. Витримується і зберігається протягом шести місяців після ферментації. Після суворого сортування та ретельного відбору вручну, сировина ретельно пресується.
Напій має яскраво-червоне забарвлення. М'який смак і тривала стійкість до заварювання. Це справжній раціональний чай!
Для того, щоб напій смакував і розкрилися всі закладені якості, потрібно вміти правильно його заварювати. Використовуйте для приготування спеціальний чайник з пористої глини, фарфоровий гайван, або ж скляний посуд. Важливо дотримуватися пропорцій сухої речовини та води: 10г на 200мл. Заливати кип’ятком 95-100 градусів. Спочатку потрібно промити чай, заливши його на 2-3 секунди водою, та злити у раковину. Далі, повторно залити водою і через 20 секунд вже можна вживати. З кожним наступним проливом рекомендуємо збільшити час заварювання на 10-20 секунд. Добре смакуватиме і триматиме аромат до 7 і більше разів повторної заварки.