Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0

М'ясні консерви

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Купити м'ясні консерви та тушонки з Європи в Україні

М'ясні консерви завжди виручають на кухні, пікніку, в поході та довгих поїздках. Зручно, смачно та різноманітно. М'ясні консерви бувають як тільки з м'яса, так і з додатковими інгредієнтами: цікавими соусами, овочевим желе, крупами, овочами та іншим. Можна розігріти та подати до гарніру, або ж вжити як самостійну страву, в холодному вигляді нарізати на шматки.

На delikatto.com.ua покупець може придбати та скуштувати апетитну продукцію з Франції, Італії, Данії, Румуії, Чехії та Латвії. В інтернет-магазині зручно вибирати, швидко купувати та доступно отримувати.

- шинкові - виготовлені з м'яса та додаткових інгредієнтів. Шматочків жилованого м'яса масою від 50 г у вигляді монолітної структури з желе, що зберігає форму при витягуванні з банки та нарізці;
- кускові - з м'ясних та інших інгредієнтів, подрібнених на шматки масою понад 30г, тушкованих у власному соку, соусі, бульйоні або желе;
- паштетні - у вигляді в'язкопластичної однорідної маси консистенції;
- рубані - продукт зі шматків м'яса розміром від 16 до 25мм, у вигляді монолітної маси з м'ясних та нем'ясних інгредієнтів, рівномірно перемішаних із желе та жиром;
- фаршові - готуються з м'ясних та нем'ясних інгредієнтів у вигляді монолітного фаршу однорідної або неоднорідної структури, що зберігає форму при вилученні з банки, або у вигляді формованих виробів у бульйоні, соусі, жирі або желе.

Щоб зрозуміти, який продукт вибрати, необхідно знати з чого він складається. Для виробництва м'ясних консерв використовуються:
- птахи (куряче, індиче, качине, гусяче м'ясо);
- яловичина;
- свинина;
- баранина.
Спеції необхідні для надання м'ясній основі смаку, жир використовується як природний консервант. Для різноманітності смаку до м'яса також додають різні овочі, бобові, злаки.
В якісній продукції вміст м'ясних інгредієнтів має бути більш ніж 60%.

В високоякісних класичних м'ясних консервах в складі мають бути тільки м'ясо, сіль та спеції. А також, щоб отримати банку тушонки масою близько 300г, потрібно 500г свіжого м'яса. У якісній і смачній продукції частка жирів і білків 16 грамів на 100 г продукту, якщо ж жиру більше, а білка менше, значить, виробник використовував дуже жирне м'ясо.
Через такий набір інгредієнтів якісна продукція не може коштувати дешево.

В залежності від складу та вмісту додаткових інгредієнтів продукцію розділяють на:
- м'ясну (понад 60% м'ясних інгредієнтів, без рослинних компонентів);
- м'ясо-рослинну (понад 30 до 60% включно м'ясних інгредієнтів з використанням компонентів рослинного походження);
- рослинно-м'ясну (від 5 до 30% включно м'ясних інгредієнтів з використанням компонентів рослинного походження);
- іншу м'ясовмісну (від 5 до 60% включно м'ясних інгредієнтів без рослинних компонентів).

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.

,