Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купити консерви з Італії, Іспанії, Данії і інших країн світу в Україні
На delikatto.com.ua доступний широкий асортимент консервованої продукції, яку дуже зручно мати під руками. Такі страви виручають, коли нема часу готувати, коли не очікувано навідуються в гості, на пікніку та в поході. Відкрив ємкість і можеш насолоджуватись смачним консервованим м'ясом чи рибою, овочами чи паштетами. Рекомендуємо спробувати консерву з тушеним м'ясом, тунцем у власному соку, шматочки лосося в оливковій олії, шинку в жерстяній банці, паштет з м'яса кабана та оленя, а також інші делікатеси найвищої якості.
Загалом виділяють широку класифікацію консервованої продукції:
- м'ясні;
- рибні,
- м'ясо-круп'яні;
- грибні;
- овочеві;
- фруктово-ягідні;
- бобові;
- молочні.
В якісних рибних консервах зберігається багато мікроелементів (цинк, кальцій, селен, фосфор, вітаміни групи В та D). У рибі також міститься багато білка. Особливо корисний у цьому сенсі тунець – його білок засвоюється на 95%. Найбільше вітаміну D та омега-3 кислот міститься в консервованій печінці тріски.
М'ясні консерви мають високу калорійність, що виручає, коли потрібно підкріпитись. Продукція містить достатню кількість білка, кальція та магнія.
- Суп-пюре з консервами
- Макарони з м'ясними консервами
- Овочеві салати з тунцем
- Рулети з рибних консерв і лаваша
- Салати з консервованою квасолею
- Пиріг з сардинами
- Суп з кількою в томаті
- Тушкована картопля з тушонкою
- Тарталетки з консервованим тунцем
- Канапе з вафельних коржів, скумбрії та додаткових інгредієнтів
А також багато інших страв можна приготувати з консервованими продуктами.
Будь-яку консервацію категорично заборонено зберігати за мінусової температури. М'ясні консерви, гриби або подібні продукти слід зберігати за 3-8 градусів. Рибні консерви рекомендується зберігати при температурах:
Від 0 до +10 – натуральні консерви;
Від 0 до +20 - консерви в олії;
Від 0 до +5 – консерви у томатному соусі.