Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0

Продукти без лактози

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Купити безлактозні продукти (солодощі, печиво, шоколад, сир)

Безлактозні продукти не містять у своєму складі лактози, при цьому вони практично нічим не відрізняються за смаком від аналогів. Існує навіть безлактозна молочна продукція. Таку їжу обов'язково мають вживати люди з непереносимістю лактози, а також її споживають вегетаріанці.

Для інформації, лактоза, тобто молочний цукор – це особливий вид вуглеводів, які при перетравлювані перетворюються на глюкозу та галактозу. Загалом цей компонент дуже корисний, особливо для немовлят, адже сприяє формуванню кісток, забезпечує правильний розвиток мозку та центральної нервової системи, а також закладає здорову мікрофлору кишечника та запобігає захворюванню рахіт. Цей «молочний цукор» сприяє засвоєнню кальцію, магнію, заліза, цинку та захищає від патогенів кишкову мікрофлору, тому його мають отримувати люди будь-якого віку.

Однак існує фізіологічна схильність організму, яка не засвоює лактозу. У таких людей фермент лактаза, який відповідає за розщеплення даного вуглеводу, не виробляється в достатній мірі. Після вживання молочної продукції постійно виникає діарея, шлунково-кишкові спазми або біль, здуття живота. Таким людям варто регулярно слідкувати за своїм харчуванням і ретельно вивчати склад продукції на етикетках.

На delikatto.com.ua покупець може підібрати продукти без лактози, які дозволять дотримуватись дієти та смакувати цікаві та натуральні делікатеси. Якщо розглядати асортимент безлактозних сирів, які відносяться до молочної продукції, то найчастіше вони виготовлені з козячого молока, яке по своїх природі швидше перетравлюється та засвоюється організмом. Також сир може бути без лактози, якщо технологія виробництва передбачає певні процеси:

- у тепле молоко додається сичужний фермент, який сприяє коагуляції (згортанню молока). Так відділяється тверда маса від сироватки, в якій зберігається більша частина лактози;
- під час того, як сир дозріває та ферментується, у ньому ростуть бактерії, які розщеплюють лактозу. Вуглевод перетворюється на молочну кислоту. Тому чим довше дозріває сир, тим менше залишається лактози в продукті.

Любителі солодощів на delikatto також можуть придбати шоколад без лактози, печиво, десерти, цукерки та інші безлактозні солодощі.

  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Сир Пармезан Parmareggio Parmigiano Reggiano 30 місяців 250г, Італія id_184 фото
    Знижка −18%
    Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Масло ГХІ 99% топлене очищене 1л id_3376 фото
    Відео
    Артикул: id_3376
    699.00 грн/уп.
    Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Масло ГХІ 99% топлене очищене 500 мл id_3371 фото
    Відео
    Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Сирні кульки Камамбер Coburger з журавлиною 45% 350г, Німеччина id_2503 фото
    Знижка −10%
    Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.

,