Кількість
|
Вартість
|
||
|
![]() |
Довготривале виготовлення Насолоджуйтеся вдома самостійно нарізаним хамоном Sierra Morena. Його виготовляють зі свинячої лопатки Палета та середземноморської солі в Іспанії, шляхом схрещування породи Серрано й Дюрок. З момента народження, фермери пильно слідкують за харчуванням та ростом тварин, які вільно пасуться. Їх годують відбірним кормом, переважно зерновим. Отриману з відгодованих свиней сировину, висушують високо в горах за іспанською традицією, якій вже декілька століть. Сухе повітря та низька температура найкраще підходить для в’ялення м’яса. |
![]() |
Переваги м’ясного набору Набір для нарізання свинного м’яса з цілою ногою – чудова ідея для будь-якої події або сімейної трапези, оскільки його не потрібно готувати, і ви можете залучити всіх за столом до мистецтва нарізки іспанського хамона. У набір входить ціла ніжка Serrana Duroc, в’ялена від 8 місяців, вагою 3.5-4.5кг, що акуратно загорнута у білу обгортку, і красиво представлена в ефектній презентаційній коробці з підставкою та ножем для нарізки. |
![]() |
Дивись та відчувай Головною особливістю цього хамону є його якість, що помітна з першого погляду, дотику та аромату. Привабливий вигляд свинини підвищує апетит. М’ясо насиченого червоного кольору з білим, місцями жовтуватим жиром, що супроводжується свіжим ароматом. Унікальний смак характеризується ніжною солоністю, достатня щільність й приємний природний післясмак дарують відчуття комфорту та насолоди від їжі. |
![]() |
Смакові поєднання Для різноманітності хамон можна поєднувати з різними продуктами: сиром, овочами, фруктами, напоями. В’ялене м’ясо добре смакує з помідорами, оливками, сиром (манчего, гауда, або іншими м’якими чи твердими сортами). Додати смакових вражень може солодка диня, персик, яблуко, груша, шарон. Із напоїв, до цього виду хамону, кулінарні фахівці радять вино або пиво. Цей перелік можна розширити й знайти інші несподівані поєднання, що стануть вашими улюбленими. |
![]() |
Обираємо напій Червоне вино добре поєднується з хамоном завдяки балансу між жирністю м’яса, його солоністю та насиченістю аромату, які вимагають вина з відповідною структурою, кислотністю і танінами. Таніни в червоному вині «розщеплюють» жир, очищаючи піднебіння й готуючи його до нового шматочка. Солоність хамону добре врівноважується середньою кислотністю червоного вина, особливо якщо воно злегка охолоджене (14–16 °C). Вибір вина залежить від ваших смакових уподобань. Якщо ви надаєте перевагу червоним винам, оберіть Tempranillo. Для легшого поєднання підійде Cava, а для більш вишуканого смаку — сухий херес. |
![]() |
Гарантія якості Сертифікація є синонімом безпеки та якості харчових продуктів. Це найкращий приклад того, що наші шинки, лопатки та ковбаси готуються, виробляються та переробляються відповідно до встановлених вимог. Наша країна походження належить до північної території провінції Кордова. Територія, де є найкраща екосистема та ідеальне середовище для вільного життя іберійської свині. У результаті виходить одна з найбільших відомих гастрономічних прикрас : чиста іберійська шинка з жолудями від Los Pedroches DOP. |
Сертифікати Sierra Morena
![]() |
Інформація про виробника Sierra Morena є провідним брендом у харчовій промисловості, який спеціалізується на м’ясних продуктах. Компанія розташована у самому центрі Сьєрра-Морена, в Іспанії. |
![]() |
![]() |
![]() |
Декілька фактів з історії хамону Відомий іспанський режисер Антоніо Соле стверджує, що історія м’ясної промисловості почалася ще в епоху Наполеона. Це сталося завдяки замовленням на продукти, призначені для французької армії. Хамон, безперечно, був одним із найбільш цінних продуктів від Піренейського півострова до всієї Римської імперії. Ця торгівля була настільки важливою, що за часів імператорів Августа та Марка Віпсаніо Агріпи карбувалися монети у формі шинки. Проте найбільшої популярності в’ялене м’ясо досягло у 20 столітті. Робота над генетикою свиней і прогрес у виробництві кормів для тварин в промисловості означають, що хамон продовжує розвиватися, гарантуючи йому місце серед найбільш цінних продуктів не лише в іспанській гастрономії, але й у всьому світі. |