Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид чай
Вид чаю чорний
Тип чаю пресований
Сорт чаю Шу Пуер (чорний)
Походження чаю Юньнань
Добавки рис
Кількість 1
Форма млинець
Вага 357 г
Фасовка пачка
Країна виробник Китай
Схожі товари чай з рисом

Стиглий чай Шу Пуер високогірний з клейким рисом 357г, Китай

Артикул id_7650
Немає в наявності
499.00 грн/шт.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань

Шу Пуер високогірний – смачний, витриманий та стиглий чай для щоденного споживання. Сировина зібрана на стародавніх чайних плантаціях високо в горах, у провінції Юньнань. Саме там, на півдні Китаю, зосереджені чайні плантації зі старими деревами, з яких отримують найкращу сировину для пуерів. Після збору листя ретельно відбирається, висушується та проходить складний технологічний процес ферментації під наглядом кращих чайних майстрів. Особливість цього чаю полягає у поєднанні класичного Шу Пуера з листочками клейкого рису, які спресовуються разом у щільний млинець. Розгорнувши обгортку, ви відразу відчуєте специфічний запах, а в сировині обов'язково помітите частинки рисового листя, доданих для надання незвичайного смаку та аромату.

Шу Пуер відомий своїми корисними властивостями. Він чудово тонізує, покращує роботу мозку та гостроту зору. При щоденному вживанні піднімається настрій та очищуються судини, прискорюється метаболізм. Поліпшується самопочуття і відчувається загальне оздоровлення. Чай добре бадьорить, заряджає енергією на цілий день.

Присутність у сухій заварці рису надає напою своєрідного смаку. Рис асоціюється з ароматом попкорну і має яскравий, насичений трав’яний смак з нотками горіха, прянощів і сухофруктів. Його варто спробувати. Незважаючи на досить оригінальний смак, чай п’ється легко.

Рекомендуємо заварювати чорний Пуер проливами, використовуючи китайську гайвань, спеціальний глиняний чайник або скляний посуд. Підготувати воду з температурою 95-100 градусів. Використовувати 10 г сухої заварки на 200 мл рідини. Першу заварку злити, а наступну витримати 20 секунд – чай готовий до вживання. Важливо не перетримувати Шу більше рекомендованого часу, щоб не зіпсувати смак гіркотою. Витримує 6-7 проток, потім стає слабшим.

Прекрасный чай, мягче чем тот что я пробовала ранее. Единственное: хорошо бы чтобы он приходил в дополнительном зип-пакете для сохранения вкуса и аромата, как зашита от посторонних запахов. Бумага все-таки пропускает запахи очень сильно. Даже на почте кто-то с духами прошел, бензин запах и все...кирдык чаю! Спасибо за скорую доставку ❤️
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.