Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шу Пуер «Золотий тигр» – міцний, ферментований чорний напій із колекції Хенчан. Це ідеальний варіант для початку дня. Сировина для нього зібрана у 2019 році на легендарних гірських плантаціях зі старовинних дерев у провінції Юньнань. До складу чаю входить велике листя з додаванням золотих бутонів. Випускається у формі пресованих млинців.
Чорний Пуер створений для повсякденного затишного чаювання і для зустрічі у родинному колі. Напій зміцнює імунітет, очищає організм від шлаків та шкідливого холестерину. При щоденному вживанні піднімається настрій, поліпшується самопочуття і відчувається загальне оздоровлення. Також чай має здатність розщеплювати жири, сприяє перетравленню навіть дуже калорійної їжі. Добре бадьорить, заряджає енергією на цілий день.
«Золотий тигр» має яскравий аромат і горіховий смак із землистими нотами та м'яким післясмаком гіркого шоколаду. У процесі доповнюється трохи терпким деревним відтінком і солодкістю сухофруктів.
Щоб напій смакував по-справжньому та розкрилися всі його якості, потрібно відповідально ставитися до процесу приготування. Рекомендуємо заварювати чорний Пуер проливами, використовуючи китайську гайвань, спеціальний глиняний чайник або скляний посуд. Підготувати воду з температурою 95-100 градусів. Використовувати 10 г сухої заварки на 200 мл рідини. Першу заварку злити, а наступну витримати 20 секунд – чай готовий до вживання. Важливо не перетримувати Шу більше рекомендованого часу, щоб не зіпсувати смак гіркотою. Витримує кілька заварювань проливом. Найкраще засвоюється та максимально корисний, якщо пити чай через 30 хвилин після їди.