Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид чай
Вид чаю чорний
Тип чаю пресований
Сорт чаю Шу Пуер (чорний)
Походження чаю Юньнань
Добавки без добавок
Особливість витриманий, зі старих дерев, моно/один вид
Форма млинець
Рік 2019
Вага 357 г
Фасовка пачка
Країна виробник Китай
Схожі товари чай Шу Пуер

Чорний чай Шу Пуер зі столітніх дерев Золотий тигр 2019 рік 357г, Китай

Артикул id_7649
В наявності
699.00 грн/шт.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
шт.

Шу Пуер «Золотий тигр» – міцний, ферментований чорний напій із колекції Хенчан. Це ідеальний варіант для початку дня. Сировина для нього зібрана у 2019 році на легендарних гірських плантаціях зі старовинних дерев у провінції Юньнань. До складу чаю входить велике листя з додаванням золотих бутонів. Випускається у формі пресованих млинців.

Чорний Пуер створений для повсякденного затишного чаювання і для зустрічі у родинному колі. Напій зміцнює імунітет, очищає організм від шлаків та шкідливого холестерину. При щоденному вживанні піднімається настрій, поліпшується самопочуття і відчувається загальне оздоровлення. Також чай має здатність розщеплювати жири, сприяє перетравленню навіть дуже калорійної їжі. Добре бадьорить, заряджає енергією на цілий день.

«Золотий тигр» має яскравий аромат і горіховий смак із землистими нотами та м'яким післясмаком гіркого шоколаду. У процесі доповнюється трохи терпким деревним відтінком і солодкістю сухофруктів.

Щоб напій смакував по-справжньому та розкрилися всі його якості, потрібно відповідально ставитися до процесу приготування. Рекомендуємо заварювати чорний Пуер проливами, використовуючи китайську гайвань, спеціальний глиняний чайник або скляний посуд. Підготувати воду з температурою 95-100 градусів. Використовувати 10 г сухої заварки на 200 мл рідини. Першу заварку злити, а наступну витримати 20 секунд – чай готовий до вживання. Важливо не перетримувати Шу більше рекомендованого часу, щоб не зіпсувати смак гіркотою. Витримує кілька заварювань проливом. Найкраще засвоюється та максимально корисний, якщо пити чай через 30 хвилин після їди. 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.