Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шу Пуер «Три товариші» - класичний, ароматний та міцний чорний напій для повсякденного споживання. Чай Qi Zi Bing Cha вироблений у 2013 році чайною фабрикою в Менхаї, що у провінції Юньнань. Пуер досить щільно спресований в акуратний млинець, з великою кількістю темних жовтогарячих вкраплень. Це вказує на високий вміст молодих чайних пагонів у сировині. Саме вони надають такий незвичайний помаранчевий колір при глибокій обробці Шу Пуерів і вважаються особливим шиком.
Шу Пуер наділений багатьма корисними властивостями. Він очищає від токсинів, нейтралізує шкідливий холестерин, усуває бляшки на стінках судин. У складі напою велика кількість мікроелементів, які допомагають відновити водно-сольовий баланс організму. Якщо вживати чай у теплому вигляді після важкої та жирної їжі, то можна відчути миттєве полегшення. Регулярне споживання покращує травлення, прискорює метаболізм, налагоджує правильну роботу всіх органів та систем. Гарно тонізує, проганяє сонливість, покращує працездатність.
Сухий лист чаю має приємний, ненав'язливий аромат. У приготованому вигляді аромат настою неймовірно легкий та ніжний. Приємний горіховий смак залишає після себе очікувано свіжий і невимушений післясмак, обволікаючи приємною гіркуватістю на кінчику язика з фруктовою солодкістю. Чай дає коньячний настій при короткій заварці та маслянисто-темний при довгій. Довга заварка абсолютно не псує смаку, п'ється дуже м'яко і легко.
Рекомендуємо заварювати чорний Пуер проливами, використовуючи китайську гайвань, спеціальний глиняний чайник або скляний посуд. Підготувати воду з температурою 95-100 градусів. Використовується 10 г сухої заварки на 200 мл рідини. Першу заварку злити, а наступну витримати 20 секунд – чай готовий до вживання. Витримує до 7 та більше заварювань протоками.