Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид чай
Вид чаю чорний
Тип чаю пресований
Сорт чаю Шу Пуер (чорний)
Походження чаю Юньнань
Добавки без добавок
Особливість витриманий, моно/один вид
Кількість 1
Форма цеглина
Рік 2003
Вага 250 г
Упаковка коробка, металева
Країна виробник Китай
Схожі товари чай Шу Пуер

Подарунковий набір Шу Пуеру Золота цеглина витриманий 2003 рік металева коробка 250г, Китай

Артикул id_7614
В наявності
449.00 грн/шт.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
шт.

Подарунковий набір елітного Шу Пуеру у вигляді золотих цеглинок стане відмінним подарунком на будь-яке свято. Це один із найсмачніших порційних темних китайських чаїв цього виду, витримка якого складає близько 20 років. Він підійде навіть для найвибагливіших шанувальників напою. Виробляється із маленьких відбірних бруньок, зібраних із чайних кущів на півдні провінції Юньнань. Сировина для майбутнього чаю оброблена за спеціальною технологією ферментації, характерною для сімейства Гун Тін. Основним показником якості напою є наявність тіпсів, які мають світліше забарвлення, у порівнянні з основною масою листочків. Велике значення має також розмір сушених листочків – чим вони менші, тим вищий сорт чаю.

Шу Пуер славиться не тільки своїм смаком, але й цілющими властивостями. Його прирівнюють до «живого чаю», який при регулярному споживанні допомагає тримати розум і тіло в чистоті, менше метушитися, підтримує у балансі функціонування внутрішніх органів та нервової системи. Він очищає від токсинів, нейтралізує шкідливий холестерин, усуває бляшки на стінках судин. У складі напою велика кількість мікроелементів, які допомагають відновити водно-сольовий баланс організму.

Набір «Золота цеглина» має насичений та витриманий аромат, глибокий і багатогранний смак з теплими відтінками спецій. Горіхово-деревні нотки Пуеру плавно переходять в оксамитовий освіжаючий післясмак.

Для того, щоб напій смакував і розкрилися всі закладені якості, потрібно вміти правильно його заварювати. Використовуйте для приготування спеціальний чайник з пористої глини, фарфоровий гайвань, або ж скляний посуд. Важливо дотримуватися пропорцій сухої речовини та води: 8-10г на 200мл. Заливати кип’ятком 95-100 градусів. Спочатку потрібно промити чай, заливши його на 2-3 секунди водою, та злити у раковину. Далі повторно залити водою і через 20 секунд вже можна вживати. З кожним наступним проливом рекомендуємо збільшити час заварювання на 10-20 секунд. Добре смакуватиме і триматиме аромат до 7 і більше разів повторної заварки.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.