Кількість
|
Вартість
|
||
|
Виготовляється з найжирніших гомілок свиней, які народилися та виросли на екологічно чистій території. Сушильні кімнати Escámez, розташовані біля підніжжя Сьєрра-де-Кастеллар (Буллас, Мурсія), насолоджуються свіжим вітром, просоченим гірськими ароматами, що забезпечує чудове висушування. Шинка Escámez Reserva Serrano отримує чудову 20-місячну витримку та виробничий процес, натхненний традиціями.
Хамон представлений як найкраща шинка у своєму класі з високими якісними показниками та характерним кольором, смаком та ароматом. Він також має неперевершене співвідношення ціни та якості.
Хамон поставляється без підставки-тримача хамонеро, тому рекомендуємо придбати її окремо.
Нагороди Ця шинка була нагороджена в 2020 році установою Foods of Spain як найкраща шинка в Іспанії в категорії шинки Серрано. Нагорода, яку установа присуджує раз на два роки після дуже ретельного процесу, де оцінюється форма, запах і смак кожного з кандидатів. |
Історія трьох поколінь В 1960 році відбулось заснування невеликої традиційної м'ясної крамниці в Булласі. Сьогодні такж виробничий центр, розташований у місті Буллас, Мурсія. З 27 200 м2 поверхні, розділеної між головною будівлею та природною сушильною камерою, розташованою біля підніжжя Сьєрра-дель-Кастеллар. |