Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0

Топлене масло ГХІ (ГІ)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Топлене вершкове масло, що називається ГХІ (ГІ), це традиційний і важливий продукт в багатьох кухнях Південної Азії та Південної Америки. Це масло виготовляється з вершкового масла, яке топиться і проціджується, в результаті чого відокремлюється масло від молочної складової.

ГХІ додає багато смаку і аромату стравам, і його використання поширене у багатьох кухнях. Продукт має вищу температуру плавлення порівняно з вершковим маслом, що робить його ідеальним для смаження та готування на вогні високої температури.

Топлене вершкове масло має також корисні властивості, такі як довший термін зберігання порівняно з вершковим маслом і високий вміст вітаміну А. При специфічному методі виробництва молочний білок казеїн - один з найвідоміших алергенів - практично повністю видаляється, тому цю продукцію можна вживати тим, хто має непереносимість лактози.

Гхі використовується для приготування різноманітних страв, включаючи каррі, супи, смажені страви, солодощі та багато інших. Цей продукт є важливим компонентом індійської та непальської кухні, а також в багатьох інших кухнях світу, де цінують багатий смак і аромат гхі.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.

,