Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купити морепродукти, рибу та молюски
На delikatto.com.ua покупець може придбати смачні та незвичні морепродукти. Неперевершені консервовані равлики по-бургундськи, мідії в соусі, паштети з лобстера та тунця, а також багато іншого доступно в інтернет магазині продуктів харчування з Європи. Делікатеси з Франції, Італії та інших країн насичують незабутніми смаковими відчуттями, приємним ароматом і незвичною текстурою.
Придбавши на Delikatto страви з морської риби та молюсків, рекомендується звернути увагу на оригінальні сорти сирів, які гарно смакують разом. Скуштуйте ніжний овечий сир з пелюстками квітів, пікантний Чеддер з червоним вином, або ж пряну Гауду з трюфелем. Також варто звернути увагу на подарункові набори до складу яких також входять морепродукти. Вони можуть стати приємним сюрпризом з незабутнім смаком для близьких.
- у власному сокові;
- з додаванням олії;
- рибо-овочеві;
- у томатному соусі;
- паштети, пасти, суфле.
Також класифікується продукція в залежності від способу обробки риби:
- бланшеровані,
- обсмажені,
- копчені (шпроти),
- підсушені (сардини).
- Rio Mare - один із найкращих європейських виробників. Високий контроль якості на виробництві.
- BayMar - більше 50 років у галузі. 100% ручна робота.
- Didi - має широкий асортимент морських консервованих делікатесів.
- Kaija - латвійський виробник з 140 річним досвідом роботи.
До найкорисніших рибних консервів належать консервований тунець, печінка з тріски та і в інших чимало мікроелементів. Найкраще, щоб риба була у власному соку, тоді вона найкорисніша для організму.
Риба в консервній упаковці переважно не втрачає своєї корисності. Продукт повністю готовий до вживання та містить велику кількість мікроелементів (йод, фосфор, натрій, калій, кальцій). Також рибне м'ясо багате антиоксидантами (бетокаротином та лікопіном), жирними кислотами Омега-3.
Продукція підходить для тривалого зберігання, незамінноста в польових умовах і приготування нашвидкуруч. Страва легко засвоється та перетравлюється.
Зберігають консерви у сухих приміщеннях при температурах:
Від 0 до +10 – натуральні консерви;
Від 0 до +20 - консерви в олії;
Від 0 до +5 – консерви у томатному соусі.