Шинка Коппа Dal Salumiere Coppa Stagionata виготовляється з шиї та лопатки великих відгодованих свиней. М'ясо солиться, додаються спеції, наноситься оболонка. Після чого в'ялиться в спеціальних приміщеннях з контрольованою вологістю та температурою. Сиров'ялена шинка Коппа вживається як самостійний продукт, або додається під час приготування бутербродів, піци, пасти, лазаньї.
Вид: Шинка
Тип: Коппа
Країна виробник: Італія
Важливо: Вказана ціна за 1 кг! Оскільки остаточна вага шматка може відрізнятися на декілька десятків грам, то сума замовлення може бути більше чи менше.
Також доступні товари
Click to order
Total:
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту