Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0

Вагові шматки сиру

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Купити ваговий сир (шматки) з Європи

Виробництво сирів починається з того, що до великої кількості молока додається закваска і починається процес дії молочнокислих бактерій. Кожен сорт сиру має свої особливості, які впливають на кінцевий смак, текстуру і консистенцію. До основної сировини (коров'ячого молоко, козячого, овечого чи їх суміші) можуть додаватись додаткові інгредієнти, терміни процесів можуть відрізнятись, технологія та рецептура. Найчастіше на масових виробництвах сир формується та пресується у великі головки, які дозрівають в спеціалізованих приміщеннях. Можна зустріти в продажі ці ж цілі сирні головки, вага яких може коливатись від 2 до 6 кг. Але, оскільки ціна високоякісної продукції коштує чимало, великі головки сиру відразу діляться на скибочки, які упаковуються у вакуумні упаковки. Така продукція стає більш доступною для більшості покупців, а також зберігає всі свої смакові та інші якості.

В чому ще перевага вагової продукції - можна придбати по невеликому шматочку різних сортів сиру, продегустувати їх, насолодитись їх унікальними смаковими особливостями, а також зробити святкову сирну нарізку багатою, смачною та дуже різною. В інтернет магазині delikatto.com.ua можна придбати невеликі вагові шматочки голландського сиру Гуада з бананом, кокосом, фундуком, чи без домішок тривалої витримки. Також кожному рекомендуємо скуштувати чорний сир з лимоном і деревним вугіллям, напівтвердий англійський чеддер, овечий сир пекоріно з рукколою та оливками, чеддер з портвейном та ще великий перелік унікальних сортів сиру з різних куточків світу. Варто відмітити, що всі ці сорти не виготовляються в маленьких фасованих формах, а великими головками.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.

,