Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид м'ясні делікатеси
Види м'ясних делікатесів Прошутто, шинка
Особливості м'ясних делікатесів Crudo, без кістки, без шкірки, в'ялені, сиров'ялені
Тип м'яса свинина
Особливість без глютену
Фасовка вагові шматки
Упаковка вакуумна упаковка
Країна виробник Італія
Важливо Вказана ціна за 1 кг! Оскільки остаточна вага шматка може відрізнятися, то сума замовлення може бути більше чи менше.
Схожі товари м'ясні делікатеси ваговий

Прошутто без шкіри та кістки Simonini Prosciutto Crudo Stagionato Granduca 1.8-2кг, Італія

Артикул id_9378
Немає в наявності
949.00 грн/кг
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань

Вага шматків більше 1.8-2 кг.

Прошутто - це італійська шинка, зроблена з свинячого окорока. Основні компоненти при виготовленні - це свинина, сіль і час. При приготуванні не використовують консерванти, а також інші спеції. Прошутто має м'яку текстуру, особливий ніжний смак та пікантний аромат. Продукт містить жировий шар, який просочує м'ясо під час дозрівання, в результаті чого воно виходить більш соковите.
В'ялена шинка найчастіше використовується як інгредієнт м'ясної тарілки, але також додається під час приготування пасти, піци, канапе, салатів. Ідеально поєднується з динею та інжиром, сирами, виноградом, оливками, а також з червоним вином.

 

Завжди дотримуючись усіх суворих гігієнічно-санітарних практик (HACCP), компанія Simonini отримала сертифікацію харчових продуктів DTP 108 CSQA БЕЗ ГЛЮТИНУ, а також престижний IFS (Міжнародний харчовий стандарт).

 

Про виробника


Історія  делікатесів  сім'ї Сімоніні має далеке коріння: перший бізнес сягає 1600 року, а в 1868 році був відкритий перший магазин  у Трентіно Альто-Адідже. З часом компанія перейшла від сімейного бізнесу до промислового виміру. Пристрасть, яка передавалася з покоління в покоління, передаючи секрети ремесла та кожного  рецепту. З цієї причини, від старовинної м’ясної крамниці до сучасної фабрики, реміснича ретельність Simonini у переробці м’яса залишається основним принципом навіть у найсучасніших виробничих процесах.

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.