Кількість
|
Вартість
|
||
|
Паштет Tulip виготовляється з свинячої печінки (46%), свинячого жиру, цибулі, солі та спеції. Страва законсервована особливим способом, внаслідок чого продукт має м'яку та ніжну текстуру і довше зберігається.
Ніжний печінковий паштет з запашними спеціями, відрізняється пряним ароматом та делікатним, трохи гострим смаком із травними нотками. Продукт готовий до вживання. Паштет можна подавати як самостійну закуску із хлібом та овочами, цибульним конфітюром та французьким багетом. Також використовуйте його як інгредієнт у різних закусках і на пікніку.
![]() |
Про виробника
Tulip — міжнародний бренд, відомий виробництвом м'ясних консервів, зокрема шинки, бекону та інших м'ясних продуктів. Компанія заснована в Данії та має понад 100-річний досвід у м'ясопереробній промисловості. Продукція Tulip експортується в багато країн світу і відзначається високими стандартами якості та безпеки харчових продуктів. |