Кількість
|
Вартість
|
||
|
Набір Les Terrines Du Bocage Trio de Terrines складається з трьох паштетів (террінів). Така продукція дозволяє спробувати відразу три різні смаки французьких шедеврів. Террін - це паштет з досить грубою структурою з рубленого м'яса або печінки, який готують, запікаючи в духовці.
В наборі знаходяться:
- Terrine Bretonne (Бретонський террин) виготовляється зі свинячого горла, печінки, свинячого жиру, води, шкварок, свіжої цибулі, яєчного білка, солі, яблучного крохмалю, білого перцю та часнику.
- Terrine de Campagne au sel de Guerande виготовляється зі свинячого горла, печінки, свинячого жиру, води, цибулі, борошна пшеничного, свинячих шкварок, свинячого м'яса, яєчного білка, морської солі з Геранда 1,1%, солі, спецій, часнику.
- Terrine de Foie de Volaille aux Cepes aromatisse виготовляється зі свинячого жиру, курячої печінки 45%, сушених білих грибів 2%, солі, грибів шиїтаке 1%, натуральних ароматизаторів, цибулі, часнику, спецій.
![]() |
З чим подавати терріни
Терріни найкраще подавати з хрустким багетом, тостами або крекерами. Вони чудово поєднуються з маринованими огірками (корнішонами), карамелізованою цибулею, діжонською гірчицею та фруктовими чатні. Добре доповнюються виноградом, інжиром, горіхами, а також м'якими сирами, такими як брі чи камамбер. Ідеальним напоєм до терріну буде червоне вино, сидр або навіть десертне вино, що підкреслить його насичений смак. |
![]() |
Про виробника
Les Terrines du Bocage — французький виробник традиційних м'ясних терринів, що спеціалізується на виготовленні паштетів із грубою текстурою, запечених у спеціальному посуді. Ці террини відзначаються використанням натуральних інгредієнтів та дотриманням традиційних французьких рецептів. |