Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ковбаса Салчічон виготовляється на основі корейки свинини (86,17%), до якої додається вода, сіль, глюкоза, сироп, цукор, сухе молоко, перець білий та інші спеції. Без глютену. Після приготування заготовок, вони деякий час в'яляться.
Ковбасу Salchichon можна використовувати в якості закуски, або ж додавати до різних страв (супів, рагу, піци, запіканок, салатів). Характеризується унікальний, приємним і пряним смаком, а також м'якою і ніжною текстурою.
Компанія Espana заснована у 1986 році і стала сімейним бізнесом. На початку площа приміщення була 600 м2, сьогодні ж вона понад 30 000 м2. У 2009 році компанія розпочала експорт, відтоді продукція реалізується в 70 країнах. Espana - це один з найуспішніших брендів серед виробників в'яленого м'яса. Продукція відповідає стандартам якості BRC і IFS на європейському рівні.