Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ковбаса Салчічон виготовляється на основі корейки свинини (86,17%), до якої додається вода, сіль, глюкоза, сироп, цукор, сухе молоко, перець білий та інші спеції. Без глютену. Після приготування заготовок, вони деякий час в'яляться.
Ковбасу Salchichon можна використовувати в якості закуски, або ж додавати до різних страв (супів, рагу, піци, запіканок, салатів). Характеризується унікальний, приємним і пряним смаком, а також м'якою і ніжною текстурою.
Стандарти якості
Сертифікована продукція
|
Сертифікати Еspana
Про виробника Miguel España e Hijos є провідною компанією у секторі в’яленого м’яса та фаворитом корейки з 1986 року. Завдяки роботі компанії та цінностям (традиції, якість, інновації та довіра) España досягла широкого каталогу як гірських, так і іберійських продуктів, що привело бренд до успіху в більш ніж 75 країнах. Експорт розпочався у 1997 році. У 1986 році невелика ковбасна фабрика була площею 600 м2, а сьогодні це компанія з кількома корпусами загальною площею понад 30 000 м2. |