Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид соус
Тип соусу вершковий
Вид соусу бешамель
Смачно разом макарони, паста, піца, сендвічі, бутерброди
Об'єм 0.5 л
Країна виробник Італія
Схожі товари соус

Соус Бешамель Sterilgarda Alimentari 500мл, Італія

Артикул id_3273
В наявності
143.00 грн/уп.
159.00 грн/уп.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
уп.
Соус Sterilgarda Besciamella виготовляється на основі молока та вершків, до яких додається борошно, крохмаль та сіль. Суміш однорідної консистенції.
Соус Бешамель характеризується тонким і добре збалансованим смаком. Консистенція суміші ніжні.
Соус ідеально підходить для приготування різних страв. Найчастіше його використовують для лазаньї, макаронів з сиром, сирних соусів. Також його можна додати до сендвічів, піци, кремових супів та багато інших страв.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.