Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хочете скуштувати справжній террін? Або подарувати комусь частування, яким вони не ласують щодня? Французькі терріни - це справжній делікатес. Традиційна французька страва з м'яса та печінки, схожа на паштет, але з більш грубою консистенцією, в якій виділяється смак м'яса. Спробуйте, наприклад, продукт з м’ясом і печінкою, доповнений спеціями та приправлений якісним коньяком. Ідеальний на тостах.
Террін по селянськи: свинина 88% (м’ясо, сало, печінка), молоко, яйця, сіль, коньяк, спеції.
Мус зі свинячої печінки з коньяком: свинина 85% (м’ясо, сало, печінка 33%), молоко, крохмаль, коньяк 1%, спеції, трави.
Паштет з печінка птиці: свинина, печінка куряча 38%, молоко, яйця, сіль, коньяк 1%, спеції.
Компанія Arnaud була заснована в 1950 році в регіоні Лімузен, а саме в маленькому містечку Екс-сюр-В'єн у Франції. Цей сімейний бізнес займається виробництвом традиційних французьких паштетів і консервованого м’яса з самого початку. Arnaud – сучасний, динамічний бренд на європейському ринку, який може похвалитися якісною та оригінальною продукцією, яку вони виробляють за власними рецептами з добірної сировини без хімічних препаратів та барвників.