Кількість
|
Вартість
|
||
|
Соус шрірача готується на основі перцю чилі, до якого додається цукор, вода, оцет і часник. Відрізняється пікантним смаком, який залишає приємний післясмак. Саме високий вміст в чилі унікальної речовини капсаїцину надає стравам гострий смак.
Додавайте до супів, піци, пасти, гамбургерів, хот догів і інших страв. Також можна використовувати під час приготування авторських соусів і маринадів. Шрірача прекрасно поєднується з будь-якими продуктами.
Чилі стимулює вироблення «гормонів задоволення», сприяючи поліпшенню роботи нервової системи і підвищення настрою. Червоний перець є одним з кращих природних джерел вітаміну С, тому вживання гострих соусів - це відмінна можливість зміцнити імунітет.