Кількість
|
Вартість
|
||
|
До складу набору входять:
- Паста Том Ям Aroy-D 400г
- Кокосове молоко Kara класичне 17% 400мл
- Локшина бобовая JS фунчоза 200г
Том Ям - національна страва Таїланду, що представляє собою суп з гостро-кислим смаком. Його прийнято готувати з морепродуктів, курки, грибів або риби. Відома страва народилася в Бірмі на початку 16 століття. Цей суп найгостріший серед усіх, і якщо дослівно перекласти назву Том Ям, то виходить «варити гостру суміш». Суп складається з найпоширеніших в Азії продуктів і є популярним, можна сказати, повсякденним супом країни.
Один із рецептів приготування супу Том Ям
- курячий бульйон,
- кокосове молоко,
- паста том-ям,
- гриби,
- тигрові креветки,
- фунчоза,
- свіжий лайм,
- свіжа кінза,
- томати черрі.
Гарячий гостро-кислий бульйон з морепродуктами і спеціями зігріє, підбадьорить і підніме настрій на весь день.
До курячого бульйону вилити кокосове молоко і додати пасту том ям для супу. Розмішати та довести до кипіння. Локшину зварити до готовності. Гриби промити та нарізати великими шматочками. Черрі промити і нарізати навпіл. У киплячий бульйон додати гриби, креветки та чері. Варити 5 хвилин. Локшину розкласти по тарілках і залити супом. Прикрасити том ям кінзою та лаймом.