Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ковбаса лонганіза Sola виготовляється з нежирної свинини та лопатки. Solà виробляє в’ялене м’ясо вже понад 200 років. Завдяки традиціям та найсучаснішим технологіям виробник пропонує продукцію автентичного смаку та високої якості.
Нарізайте ковбасу тонко дуже гострим ножом. Викладайте нарізку на дерев'яну дошку, щоб не ковзала. Якщо на м'ясній тарілці присутні різні види ковбас, то розміщуйте їх так, щоб вони не торкались одне одного. Смаки та аромати не будуть змішуватись і можна буде оцінити кожен вид делікатесу. Найкраще сиров'ялені ковбаси смакують з сиром, свіжим хлібом, або ж можна підсмажити хлібні скибки та натерти помідорами. Також чудово поєднується з червоним вином, оливками, томатами, солодким соусом з чилі перцем.