Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вага шматків близько 2-2,5 кг.
Хамон відрізняється гарною текстурою, легкої мармуровістю, теплим червоним кольором і глибоким ароматом. Підійде для тих, хто любить не дуже сухе в'ялене м'ясо, з трохи більш вологою структурою.
Зазвичай хамон подають як окрему закуску, але він чудово доповнює брускети, тости та салати. Прекрасно поєднується в'ялене м'ясо з динею, грушею, яблуком і шароном, інжиром і солодким виноградом. Завдяки таким тандемам можна відчути дивовижний і несподіваний смак.
Небажано піддавати хамон температурній обробці, інакше може зіпсуватися його специфічний смак. Припустимо його додавання в гарячі страви, але робити це потрібно за кілька хвилин до закінчення готування, інакше м'ясо перенаситить страву своїм винятковим смаком.
![]() |
Про виробника Компанію Pont заснували у 1929 році – це сімейний бізнес, який плекає чотири покоління родини. Їх широкий асортимент смачних продуктів з в’яленого м’яса представлений більше, ніж у 17 країнах. Сталий розвиток, інновації, відданість справі, відповідальність, безпека та креативність – ось деякі з цінностей, які визначають філософію компанії Pont.
|
![]() |
![]() |
1990 рік обробка свинини в Pont | Фасувальна лінія в Pont сьогодні |
Фабрика Pont 2022 рік