Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0

Все для страв азійської кухні

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Купити продукти з Азії в Україні

Азіатська кухня - це можливість експериментувати зі смаками та поєднувати самі незвичайні комбінації продуктів. Відкривайте для себе незвичайний світ екзотики. Легкі та пряні страви, маленькі смачні закуски, гарно та апетитно оформлені супи, лапша та рис, салати та інше.

Обирайте на delikatto.com.ua соуси та приправи, які допоможуть в приготування страв азіатської кухні. В інтернет магазині також доступна рисова лапша, бобова та з іншої муки, яка може стати основним інгредієнтом страви. Варто звернути увагу і на їстівний рисовий папір, незамінне кокосове рослинне молоко та цікаві солодощі.

В Азії дуже люблять легкі та швидкозасвоювані супи, в яких лише овочі, нежирне м'ясо та морепродукти. Крім того, що ці супи дієтичні, вони ще й позитивно впливають на ШКТ.
- Суп Том Ям з Тайланду - наваристий гострий суп з овочами, грибами, креветками, м'ясом та рисом. Tom Yum настільки чудовий, що навіть ті, хто не любить гостру їжу хочуть насолоджуються тайським супом після першої ж дегустації.
Суп Каррі з Індії - це пряний та густий суп, який готується з м'яса, картоплі, моркви та інших овочів. Завдяки спеціям та своїй густоті страва неймовірно смачна. Можна готувати його без м'яса, або з вареним рисом.
В азіатських країнах частіше вживають продукти виготовлені з рисового борошна, гречаного та сої. Вони корисніші та низькокалорійні, ніж пшенична. Найпопулярніша лапша з якими готуються класичні страви: удон, соба, рамен.
Качка по-пекінські - одна з найвідоміших страв китайської кухні. Являє собою натерту медом качку, запечену в спеціальній печі на дровах з вишневого дерева.
Кімчі - страва корейської кухні, що представляє собою гостро приправлені квашені овочі, насамперед пекінську капусту. Це приправлені червоним перцем, зеленою цибулею та цибульним соком, часником та імбиром квашені качани або листя.
Пад тай - традиційна тайська страва з обсмаженої рисової вермішелі з овочами та ароматним соусом. Також можуть входити: яйце, креветки, зелена цибуля, тофу, арахіс, перець чилі та інші інгредієнти.

Паста місо - паста з цвілевих грибів, що перебродили під впливом соєвих бобів, рису або пшениці. Гриби спеціально вирощуються на пропарених зернах рису чи ячменю. Густа та ароматна паста, з якої потім варять супи (наприклад, місо-суп). Її додають у соуси, маринують овочі, м'ясо та птицю. Чим світліша паста, тим менше часу продукти ферментувалися і тим легше її смак.
Тамаринд - це паста, яка використовується як інгредієнт більшості тайських та індійських страв. Її додають у різноманітні соуси, маринади. У вигляді пасти її подають до ролів та суші, вонтонів. З продукту готують тамариндову воду, яку часто подають з гострими стравами для нейтралізації смаку.
Усього 10г м'якоті тамаринду достатньо, щоб перетворити 100 мл води на густу пасту.
Локшина - налічується сотні видів даного продукту (рисова, гречана, соєва, кукурудзяна та пшенична). Азіати попереду всієї планети у плані різноманітності видів локшини.
Кокосове молоко - у ресторанах азіатської кухні це незамінний інгредієнт (супи, десерти, соуси). Не варто турбуватися, що він переб'є інші смаки – аромат кокосу буде тонким та ненав'язливим.

В азіатській кухні дуже люблять прянощі. І чим гостріше – тим краще. Універсальними можна назвати каррі, суміш коренів, прянощів і великої кількості перцю. Також в азіатській кухні дуже цінується кунжут, який додають у супи, салати, випічку, вичавлюють олію. Серед традиційних прянощів вважаються кориця, фенхель, бадьян, гвоздика. Саме вони роблять страву самобутньою, гострішою, яскравішою.
Багато інгредієнтів для страв просто сирі або піддані мінімальній термічній обробці протягом декількох хвилин. При такому способі приготування в інгредієнтах зберігається безліч корисних речовин.

Соєвий соус - це один із стовпів усієї кухні. Може мати різну консистенцію та смак. Класична продукція ароматна та солона, і може використовуватись як альтернатива солі.
Паста Каррі - це більш густий соус, який становить суміш прянощів. Його додають до всіх видів м'яса та риби, до овочів та рису.
Устричний соус - це густа суміш з устриць та оцту, уварених у соєвому соусі. Зазвичай він із солено-солодким смаком. Додають наприкінці обсмажування на грилі або у вок-сковороді.
Рибний соус - один із найспецифічніших, оскільки під час приготування дрібну рибу довго ферментують у морській воді. Він має дуже яскраво виражений запах. Зазвичай рибний соус використовують замість солі і для надання виразного смаку супам та овочам.
Шрірача, в якого головні інгредієнти це перець чилі, часник, сіль та оцет, найчастіше використовується у вигляді дип-соусу чи кетчупу. Суміш поєднується з овочами, супами і рисом. Крім того, можна використовувати як маринад для м'яса, соусів для пасти, яєчні страви і навіть овочеві соки.
Теріяки має солодкуватий смак з легкою кислинкою. Тягуча і густа консистенція суміші ідеально підходить практично до всього: до м'яса, овочів, риби, рису.

Насичений, пряний та гострий смак страв - це відрізняє страви з Азії, тому під час приготування використовується велика кількість прянощів, спецій, соусів і приправ. Перець чилі, часник, сік лайма, рибний соус, імбир, лемонграс, куркума, кокосове молоко - і це далеко не весь список складових азіатської кухні. Також соуси посідають особливе місце. Їх додають до всіх страв: до овочів, до м'яса та риби, до рису.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.

,