|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
Кокосове молоко - це молочно-біла солодкувата рідина, виготовлена з м'якоті дозрілого кокоса. Натуральний продукт має приємний смак та аромат. Вміст кокосу у кокосовому молоці 99,7%. Жирність – 17%. Не містить барвників та ароматизаторів.
Як використовувати кокосове молоко
- Кокосове молоко ідеальне для приготування соусів, супів і карі (наприклад, том-ям або тайському карі), додаючи їм ніжну текстуру та екзотичний аромат. Використовуються для багатьох страв східної кухні, азіатських і карибських страв.
- М'ясо у поєднанні з кокосовим молоком та спеціями стає особливо м'яким та ароматним.
- Запікайте з молоком з кокосу рибу та курку.
- Спробуйте приготувати з ним рис та тушковані овочі.
- Вони є чудовою основою для смузі, морозива, десертів (наприклад, пана-коти), пуддингів, джемів та випічки.
- Додавайте його також у різні напої, коктейлі, чай та каву.
- Можна замінити звичайне молоко кокосовим під час приготування млинців та каші.
- Їх можна використовувати як заміну звичайним вершкам у приготуванні веганських страв.
![]() |
Про користь кокосового молока
Кокосове молоко — це продукт, отриманий з м'якоті кокоса, що має багато корисних властивостей для здоров'я. Його консервація дозволяє зберігати всі поживні речовини і смакові якості протягом тривалого часу. Ось деякі з основних переваг кокосового молока:
|


