Кількість
|
Вартість
|
||
|
Китайська локшина JS Yellow Noodles виготовляється з пшеничного борошна твердих сортів. Також в тісто додається куркума, яка і створює приємне забарвлення локшини. Зберігає пружну текстуру під час термічної обробки. Не ламається і не злипається.
Спочатку локшину відварюють, а потім використовують у приготуванні страв. Її можна обсмажувати з м'ясом, овочами чи морепродуктами у різноманітних соусах, додавати в супи або використовувати як гарнір. Використовується для приготування страв WOK та багатьох японських супів. Тримає форму та консистенцію в холодних та гарячих стравах.
![]() |
Про виробника
JS – професійні інгредієнти найвищої якості для японської кухні. Продукти створені під ретельним багатоступеневим контролем, що гарантує виготовлення в безпечних умовах відповідно до японських стандартів.
Всі інгредієнти ідеально поєднуються один з одним. ЈЅ гарантує неперевершений результат, незалежно від того, де ви готуєте – на професійній кухні чи вдома. Також продукція JS Professional протягом багатьох років поставляється в провідні азійські ресторани та суші-бари України. |