Кількість
|
Вартість
|
||
|
Паста Том Ям виготовляється на основі лимонної трави (14%), соєвої олії (16%), цукру, цибулі-шалот (13%), лимонного соку (12%), сушеного червоного перцю чилі, калган, листя кафрського лайму та інших інгредієнтів. Дуже смачна спеція з кисло-гострим присмаком. Гармонійне поєднання смаків, вишуканий аромат і густа консистенція характерні для продукту.
Паста Том Ям призначена для швидкого приготування найвідомішого однойменного тайського супу Том Ям. Також використовується для приготування різних соусів і інших тайський і китайських страв.
Один із способів приготування:
1. Візьміть 50г пасти Том Ям і розчиніть її в 600 мл окропу або будь-якого овочевого або м'ясного бульйону.
2. Додайте 400г свіжих креветок чи риби, а також 150г грибів чи будь-яких овочів.
3. До готовності варіть на невеликому вогні.
4. Додайте сік лайму та рибний соус до смаку.
5. Для пом'якшення гостроти можна додати кокосове молоко.