Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купити шинку Коппа, Прошутто, Капоколло та інші в Україні
На delikatto.com.ua покупцям надається можливість обрати та скуштувати смачні та натуральні шинки з Італії, Іспанії та інших країн Європи та світу. Свіжа та різноманітна продукція має свої особливості, смак і аромат.
Італійська шинка Коппа готується з шийної свинячої вирізки і лопатки. Зайвий жир зрізується, кістки видаляються. М'ясо натирається спеціями, перцем і часником, далі вимочується в червоному або білому вині, а потім натирається сіллю і витримується кілька днів. Зайва сіллю видаляється, а на м'ясо наноситься натуральна оболонка. Продукт дозріває від 1 до 6 місяців. В основному цей сиров'ялений продукт називають шинкою коппа (Coppa) або капоколло (Capocollo), але в інших регіонах Італії його ще можуть називати Capicollo, Finocchiata, Lonza, Lonzino.
Італійська шинка Прошутто (інша назва пармська шинка) готується з свинячих ніжок. Буває два види: крудо та котто. Для отримання прошутто крудо – окорок засолюється і потім в'ялиться. Для виготовлення шинки прошутто котто – ніжка маринується і піддається термічній обробці.
В описі кожного продукту наводиться основна інформація, яка допоможе зорієнтуватись в асортименті. Замовляєте продукти онлайн і отримуйте їх швидко за допомогою послуг поштового оператора.