Кількість
|
Вартість
|
||
|
Японські мочі (моті) Royal Family готуються на основі тіста з клейкого рису. Наповнюють тістечка начинкою з червоними бобами. Моті по-тайванськи - це дуже популярний десерт і не тільки у Японії. Тістечка солодкі, ароматні та мають ніжну тягучу консистенцію.
Широкий різновид Мочі з червоними бобами (квасолею) Дайфуку — це моті з начинкою із зовнішнім шаром жувального рисового коржа, загорнутого навколо (найчастіше) солодкої начинки. Класичний дайфуку найчастіше наповнюється Анко (солодка паста з червоних бобів адзукі ). Тип, який містить цілі червоні боби (або соєві боби) разом із Anko, називається Mame Daifuku. У наш час начинки дайфуку бувають різних смаків (багато з них вважаються окремими підтипами). Кава дайфуку та пурін дайфуку (із заварним кремом) здається особливо улюбленими. Солоний сорт під назвою Shio Daifuku Mochi містить солону начинку Anko, що створює цікаву фольгу для зовнішньої оболонки солодкого моті. Вважається, що червоний колір квасолі адзукі має силу «виганяти злих духів». Люди їли кашу або дзензай (солодкий суп з червоної квасолі), щоб помолитися про міцне здоров’я протягом року. |
Mochi Daifuku | Mame Daifuku | Рисові коржики приготовані на грилі з пастою Анко |
Про виробника Royal Family У 1985 році голова, пан Хуан Чжімін і його дружина заснували фабрику як сімейний бізнес. У 1992 році була представлена перша японська машина моті, яка привела тайваньську галузь виробництва моті від традиційного затискання до сучасного спеціалізованого виробництва та інтернаціоналізації. |