Кількість
|
Вартість
|
||
|
Японські мочі (моті) готуються на основі тіста з клейкого рису. Наповнюють тістечка начинкою з кунжуту. Моті - це дуже популярний десерт і не тільки у Японії. Тістечка солодкі, ароматні та мають ніжну тягучу консистенцію.
Значення слова Слово “моті” позначається китайським ієрогліфом як “餅” та означає “печені солодощі з пшеничного борошна”. Також на території південно-західного Китаю та Тайваню серед місцевих жителів поширені тістечка з пропареного рису, які називаються “марту”. Лінгвісти вважають, що ці два найменування між собою пов’язані, а отже традиція приготування теж. |
Вибивання рисового тіста, поки те не стане пружне | Подивіться на цю еластичну розтяжку. Найважливіша частина моті - текстура |
Про виробника Royal Family У 1985 році голова, пан Хуан Чжімін і його дружина заснували фабрику як сімейний бізнес. У 1992 році була представлена перша японська машина моті, яка привела тайваньську галузь виробництва моті від традиційного затискання до сучасного спеціалізованого виробництва та інтернаціоналізації. |