Кількість
|
Вартість
|
||
|
Перше, що спадає на думку, коли мова заходить про японські солодощі - це тістечка моті, виготовлені зі спеціального рисового борошна. Солодке рисове тісто доповнюється ніжною кремовою начинкою всередині, а також соковитою фруктовою серцевиною.
У даний набір входить три типи різних начинок: малина, лимон та ківі. Усі вони мають особливий смак, який варто спробувати кожному. Також ці сучасні тістечка мають кольорове тісто, що заворожує з першого погляду. Вони стають все популярнішими завдяки незвичному вигляду та неймовірному смаку, який заворожує та стає улюбленим десертом мільйонів.
Трішки історії Спершу страву готували з червоного рису, яка призначалася тільки для імператора та вельмож. У період Хейан (794-1185 рр.) моті набули символічного значення. Їх використовували для синтоїстських та буддійських ритуалів як їжу для богів. Приготування тістечок почали пов’язувати з удачею, щасливим шлюбом, успіхом та довгими роками життя. В Японії моті неабияк цінують. Синтоїзм (релігія японців) говорить, що у кожному предметі, зокрема в їжі, живе бог або святий дух, тому тістечка слід поважати та не викидати чи марнувати продукти. ТАБУ на розділення тістечок гострими предметами з лезом. |
Кагамі моті. Тістечка 2-х рівнів посилюють отримане благословення та означають щасливий союз між подружніми парами. Зверху дайдай (гіркий апельсин) чи мікан (мандарин) символізують відновлення життя. Білий папір з червоною рамкою означає захист від нещасть, хвороб і лиха з усіх чотирьох сторін світу.
Про виробника Royal Family У 1985 році голова, пан Хуан Чжімін і його дружина заснували фабрику як сімейний бізнес. У 1992 році була представлена перша японська машина моті, яка привела тайваньську галузь виробництва моті від традиційного затискання до сучасного спеціалізованого виробництва та інтернаціоналізації. |