Кількість
|
Вартість
|
||
|
Червона паста каррі Aroy-D створена на основі сушеного червоного перцю чилі (21%), часнику, лемонграсу, цибулі шалот, солі та інших спецій. Густа пряна консистенція із суміші подрібнених приправ. Для пом'якшення гостроти червоного перцю рекомендується розбавляти пасту невеликою кількістю кокосового молока.
Середньо-гостра червона паста каррі користується найбільшою популярністю у тайській кулінарії. Можна використовувати під час приготування маринадів, супів та жаркого. Спеції добре поєднуються зі свининою, яловичиною та птицею. Приправа додасть гостроти та прянощі різноманітним соусам для пасти, стравам приготованим на грилі, тушкованому м'ясу та овочам.
Про виробника Виробник Thai Agri Foods протягом останніх трьох десятиліть з гордістю представляє тайські бренди у світі. Це Aroy-D, Savoy, Foco, Panchy, Little Chef, Uni Eagle, Fuco у різних категоріях продуктів, кокосове молоко, соуси, паста каррі, консервовані фрукти, фруктові соки тощо. Aroy-D — це відомий тайський бренд, що спеціалізується на виробництві високоякісних продуктів харчування, переважно для азійської кухні. Продукція цього бренду добре відома своєю автентичністю та високими стандартами якості. Продукти Aroy-D виготовляються з натуральних інгредієнтів без додавання штучних консервантів або барвників. Бренд зберігає автентичність тайських страв, використовуючи традиційні рецепти та методи приготування. Продукція TAF має клієнтів у понад 70 країнах на 6 континентах. Продукти Aroy-D доступні у багатьох магазинах по всьому світу. |