Кількість
|
Вартість
|
||
|
Моті — це японський кондитерський виріб, який майстерно виготовляється з невеликої кількості інгредієнтів. Тістечко готується на основі подрібненого клейкого рису, який замочується, а потім ретельно розбивається в густу пасту. Моті пружні, тягучі та м’які за консистенцією, схожі на хмаринки. Зазвичай наповнені різними ароматними начинками, в даному випадку з арахіс, червоні боби та кунжут, які створюють потужний смак. Кожне тістечко загорнуто в індивідуальну упаковку для забезпечення свіжості.
Рисовий десерт чудово підходить для перекусу. Можна смакувати з чаєм, кавою та вином. Ідеально підходить для того, щоб побалувати себе, відчути нові смаки та аромати, а також релаксанути.
Цікава інформація Моті має не тільки велику популярність, а й історичну важливість для японської культури. Страва зародилася ще до нашої ери, коли рис тільки почав поширюватись країною. У VIII столітті вже нашої ери з’явилась легенда, за якою чоловік, зліпивши моті, запускає у нього стрілу. З часом тісто перетворюється на птаха, який летить над рисовими полями та проклинає їх. Ця історія мала повчальну мету для японців: цінувати моті, адже ця їжа надає енергії та приборкує голод.
|
Виставки у Фукуоці. Усі бажаючі беруть участь у традиційному способі приготування їжі та навчаються у майстрів | Фестиваль BI Mochi Tsuki |
Про виробника Royal Family У 1985 році голова, пан Хуан Чжімін і його дружина заснували фабрику як сімейний бізнес. У 1992 році була представлена перша японська машина моті, яка привела тайваньську галузь виробництва моті від традиційного затискання до сучасного спеціалізованого виробництва та інтернаціоналізації. |