Кількість
|
Вартість
|
||
|
Моті - популярний японський десерт, скуштувавши який всього один раз, точно захочеться спробувати ще. Це ніжні, проте ситні солодощі, які виробляють із тонкого та пружного тіста. Часто наповнені кремовою начинкою з соковитою фруктовою серцевиною, що додає тістечку легкості та свіжості.
Часто можна зустріти моті різного кольору, не тільки традиційно білого. Для забарвлення кондитери послуговуються тільки натуральними барвниками, щоб забезпечити високу якість продукту. Дані тістечка саме такі. Приємний зелений колір тіста та гарний помаранцевий відтінок начинки дарують естетичне задоволення, а неймовірний смак солодкої дині залишають невимовні емоції.
Моті із солодкою динею - чудовий вибір як для святкового столу, так для щоденного споживання. Тістечко добре тамує голод, а також розбавляє прекрасним смаком сірі будні.
Які бувають моті? В Японії слово “моті” означає саме рисове тісто. У національній кухні країни можна знайти не тільки солодкі варіанти страви, а й солоні. Наприклад, є рецепти, які передбачають готування на грилі або споживання із супом чи соєвим соусом. Іноді зустрічаються версії із загортанням у листя сакури або приготування з полином. Перевагою тіста є те, що воно нейтральне на смак, тому його можна їсти будь-яким способом. Кілька видів моті:
|
Кудзу моті | Озоні моті | Кагамі моті |
Про виробника Royal Family У 1985 році голова, пан Хуан Чжімін і його дружина заснували фабрику як сімейний бізнес. У 1992 році була представлена перша японська машина моті, яка привела тайваньську галузь виробництва моті від традиційного затискання до сучасного спеціалізованого виробництва та інтернаціоналізації. |