Кількість
|
Вартість
|
||
|
5J Cinco Jotas виготовляє цей хамон з добірної свинини породи Iberica. Вони сумлінно дотримуються традиційних рецептів місцевості, як у використовуваних інгредієнтах, так і в процесі в’ялення. Для Палета дозрівання триває близько 2 років. Протягом цього часу м’ясо розвиває свій смак до більш інтенсивного та потужного.
Передні ноги іберійської свині трохи тонші, але набагато смачніші. Палета має витягнуту форму та помірну кількість жиру. Цей жир містить від 55 до 60% олеїнової кислоти, яка корисна для здоров’я через свою здатність знижувати холестерин.
Характерні риси і поєднання хамона Iberica Bellota
Витримане м’ясо Iberica Bellota червоно-рожевого кольору з ніжною текстурою та вкрапленнями м’якого жиру. Воно виділяється своїм тонким й неперевершеним ароматом, і солодкуватим смаком. Горіховий присмак іберійської шинки залишається в роті ще довго після того, як її проковтнули.
Цей хамон чудово поєднується з багатьма винами, від сухого до насиченого червоного. Хоча іберійську шинку часто використовують як доповнення до інших страв, її найкраще вживати окремо або на скибочці хліба з оливками та помідором. Щоб повністю відчути смак хамона, його потрібно нарізати тонкими скибочками.
Зберігання в’яленого м’яса
Зберігайте шинку в прохолодному місці. Протягом споживання місце зрізу важливо прикривати тонким шматочком жиру, відрізаного з ноги, щоб зберегти соковитість м’яса. Радимо витримати хамон при кімнатній температурі не менше 30 хвилин перед подачею, щоб отримати більше задоволення від його смаку та аромату.
![]() |
Хамон на жолудях є джерелом здоров’я Важко повірити, що вживання продукту зі свинини може бути здоровим варіантом, але дослідження це підтвердили. Жолуді, якими годуються іберійські свині, складаються з крохмалю та олеїнової кислоти – це є головною причиною, чому хамон є такою здоровою їжею. Високий відсоток олеїнової кислоти допомагає регулювати обмін речовин та підтримувати адекватний рівень холестерину в крові, а також запобігає хворобам серця. Крім того, воно багате білками, вітаміном В1, залізом, цинком, магнієм, фолієвою кислотою та вітаміном Е, який є відмінним антиоксидантом. Червоне з рожевим м’ясо, з крихітками солі та мармуровими вкрапленнями жиру, ніжне на смак, й створює відчуття ситості та комфорту від їжі. |
![]() |
Про виробника Cinco Jotas виготовляють свині окости найвищої якості з 1879 року. Компанія залишається вірною традиційному способу виробництва, що спрямоване на збереження автентичного смаку. Їх м’ясні делікатеси отримані внаслідок злиття чистих порід іберійських свиней та їх повільною обробкою в унікальних природних умовах Іспанії. Саме тому хамони Cinco такі особливі. |
![]() |
![]() |