Кількість
|
Вартість
|
||
|
Свині 100% породи Іберіко відгодовуються жолудями. М'ясо інтенсивного червоного кольору, що переходить у рожеві відтінки. Дуже соковите, щільне та має унікальний смак. Аромат хамона інтенсивний і збалансований. Його текстура гладка і масляниста.
Хамон слід подавати на плоскому тарілці або дошці, щоб зберегти його структуру. Рекомендується подавати хамон при кімнатній температурі, щоб м'ясо було м'яким і ароматним.
Вражаюча якість та смак. Хамон має насичений, глибокий смак з легкими солоними нотками. Він є надзвичайно ніжним і, при правильній тонкій нарізці, розташовується між пальцями. В’ялене м’ясо чудово доповнюється різноманітні види сирів, такі як манчего, гауда або інші м'які або тверді сорти. Ідеально смакує з фруктами: диня, груша, персик, яблуко, шарон. Смакуйте делікатес з вином чи пивом.