Кількість
|
Вартість
|
||
|
Класичний постферментований чорний чай Шу Пуер з 20-річною витримкою. Цей оригінальний Шу виготовлений із якісної сировини, зібраної у гірських районах на півдні провінції Юньнань. До складу купажу увійшло ретельно відібране велике чайне листя з помірною кількістю стеблинок та певним відсотком бруньок.
Цей чай подарує гурманам міцний, насичений смак з нотками вершкової карамелі та темного шоколаду. Його глибокий аромат нагадує ліс після дощу: свіжий, терпкий, із запахом деревини. Кожен ковток наповнить енергією подібно тому, як сонце сходить над горами. У напої відчувається легка, майже непомітна терпкість на кінчику язика.
У порівнянні зі звичайним розсипним чаєм, пресовані порції дуже зручно заварювати: один шматочок - одне чаювання. Підійде для заварювання в подорожах, пікніках, на роботі.
Корисні властивості чорного китайського чаю Шу Пуер:
- покращує життєву енергію та наповнює бадьорістю;
- зміцнює імунну систему;
- знижує утворення «поганого» холестерину, регулює тиск та нормалізує кровообіг;
- стабілізує роботу травлення, покращує метаболізм і обмін речовин, виводить шлаки і токсини з організму, а також сприяє схудненню;
- поліпшує колір і структуру шкіри обличчя;
- має заспокійливий ефект, покращує сон і нормалізує роботу нервової системи;
- допомагає зменшувати запалення при інфекційних захворюваннях.
Рекомендації щодо заварювання:
- заварювати порцію чаю водою 90-95°С;
- перша протока промиває і розкриває пуер, її потрібно злити;
- час однієї протоки (заварювання) 5-40 секунд, з кожною наступною протокою час треба поступово збільшувати;
- чай можна пити протоками 6-9 разів.