Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид сир
Вид сиру Пармезан
Тип сиру твердий
Вид молока коров'ячий
Жирність 32%
Витримка 12 місяців
Вага 100 г
Фасовка пачка
Упаковка пакет
Країна виробник Італія
Схожі товари сир Пармезан і Грана Падано

Твердий сир для перекусу Biraghi Gran Biraghi Snack 12 місяців витримки 32% 100г, Італія

Артикул id_3041
В наявності
99.00 грн/уп.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
уп.

Сир виготовляється з 100% італійського коров'ячого молока. Повністю натуральний продукт та без консервантів. Головки витримані на протязі не менше 12 місяців.
Смачний твердий сир, схожий за смаковими якостями на Grano Padano. Легко відкривається. Шматочки сиру упаковані в індивідуальні обгортки.
Ідеально підходить для перекусу між прийомами їжі під час спорту, в школі, на роботі чи у вільний час. Підходить для дорослих, спортсменів і дітей.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.