Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ковбаса Casademont Fuet готується зі свинини (156г на 100г продукту) до якої додається сир Кабралес (3,5%), сіль, часник і інші спеції. Сиров'ялений м'ясний делікатес має зовнішню оболонку вкриту благородною пліснявою. Оригінальна технологія приготування створює унікальне смакове поєднання в'яленого мяса, екзотичного фрукту та їстівної цвілі.
З чим поєднується
- Фует чудово поєднується з сирною тарілкою, особливо з м'якими козячими або овечими сирами, такими як Манчего або Брій. Він також чудово смакує з хрустким багетом, гріссіні або домашніми хлібними паличками.
- Ідеальним доповненням до фуета є сухі вина – наприклад, легке біле вино або молоде червоне вино з винограду Темпранільйо. Також добре підходять іспанські вина Ріоха та Кава.
- Для закусок фует можна подавати з маринованими оливками, в'яленими помідорами, горіхами (мигдаль, волоські горіхи), а також медом або інжирним джемом.
- Фует ідеально підходить для салатів із зеленню, горіхами та скибочками груші або яблук. Його можна використовувати як начинку для бутербродів із хрустким хлібом, вершковим сиром або гуакамоле.
![]() |
Цікаві факти про салямі
|
![]() |
Про виробника
Casademont — це відомий іспанський бренд, який спеціалізується на виробництві сиров'ялених ковбас і м'ясних делікатесів, дотримуючись традиційних методик виготовлення продукції. Компанія поєднує старовинні технології з можливостями сучасного обладнання, щоб познайомити цінителів-гурманів по всьому світу з класичними іспанськими ковбасами. Сьогодні продукція Casademont успішно продається більш ніж у 70 країнах на п'яти континентах.
|