Кількість
|
Вартість
|
||
|
Іспанський хамон - це сиров'ялене свиняче мармурове м'ясо, яке має ніжний смак і залишає приємний післясмак у роті. Саме смакові особливості роблять хамон одним із найпопулярніших закусок у світі.
Оброблена лопатка виділяється своєю ніжною текстурою та шовковистістю завдяки більшій інфільтрації жиру. Завдяки повільному та природному процесу затвердіння він виділяє характерний запах. Палета дозріває 12 місяців.
В'ялене м'ясо дуже щільне, тому потрібно фіксувати спеціальною дошкою-підставкою хамонерою. Для нарізування хамона потрібно використовувати тонкий і дуже гострий ніж з гладким лезом. Цим ножем нічого, крім хамону, різати не рекомендується. Скибочки повинні бути дуже тоненькі. Сам зріз необхідно закрити шматками раніше зрізаного з цієї ноги сала або обернути промасленим пергаментом.
Компанія Espana заснована у 1986 році і стала сімейним бізнесом. На початку площа приміщення була 600 м2, сьогодні ж вона понад 30 000 м2. У 2009 році компанія розпочала експорт, відтоді продукція реалізується в 70 країнах. Espana - це один з найуспішніших брендів серед виробників в'яленого м'яса. Продукція відповідає стандартам якості BRC і IFS на європейському рівні.