Кількість
|
Вартість
|
||
|
Натурально приготоване м’ясо
Ця в’ялена свиняча ніжка є делікатесом з іспанським смаком. Її готують з м’яса білих свиней, яких вирощують в Іспанії. Свиноматка зазвичай породи Серрано, а хряк найчастіше – Дюрок. Свиней годують відбірними злаками, що надають їх м'ясу ніжності. До отриманого м’яса додають трішки солі для кращого смаку та зберігання. Смак м’яса також залежить від процесу обробки. М’ясо сушать, за місцевим звичаєм, в унікальному середовищі, в горах, на висоті близько 1200 м над рівнем моря, де низькі температури найкраще сприяють сушінню.
Оптимальна витримка
Завдяки терміну в’ялення 7-9 місяців, хамон Curada Bodega набуває насиченого смаку й щільної текстури, що робить його таким привабливим для споживачів.
Поєднання хамону з іншими продуктами
М’ясо хамону красивого червоного кольору. Роздивляючись його можна побачити блискучий, жовто-білий жир. Смак – вишуканий, дуже приємний, в міру солоний, що супроводжується тонким, свіжим ароматом. Цілий хамон важить від 4.2 до 5 кг, що робить його зручним для спільного використання на сімейних зустрічах або з друзями. Кожна його скибочка – це насолода, повна вишуканого смаку.
Хамон можна використовувати в якості вишуканої закуски, подавати до салатів. Він добре смакує з помідорами та оливками, й будь-яким улюбленим гарніром. З ним випікають смачну піцу та м’ясні пироги. Хамон часто їдять з сиром. Він добре поєднується навіть з фруктами. Варіантів смакових поєднань та сервірування може бути дуже багато, все залежить від фантазії кулінара та особистих уподобань.
Маловідомий факт про хамон
|
Стандарти якості
Сертифікована продукція
|
Сертифікати Еspana
Комплектація м’ясного набору
|
Про виробника Miguel España e Hijos є провідною компанією у секторі в’яленого м’яса та фаворитом корейки з 1986 року. Завдяки роботі компанії та цінностям (традиції, якість, інновації та довіра) España досягла широкого каталогу як гірських, так і іберійських продуктів, що привело бренд до успіху в більш ніж 75 країнах. Експорт розпочався у 1997 році. У 1986 році невелика ковбасна фабрика була площею 600 м2, а сьогодні це компанія з кількома корпусами загальною площею понад 30 000 м2. |