Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вага шматків - 2,5-3 кг.
Походження Хамона Serrana як важливий фактор відмінної якості
Хамон Серрано походить із задньої ноги іспанських свиней. Його походження є одним із факторів, що гарантує відмінну якість цього продукту. Іспанські фермери відомі своїм відповідальним ставленням до свинарства. Це пов’язано з національними традиціями, історією та вихованням іспанців.
Для виготовлення в’яленого окорока, свиней породи Серрано годують переважно комбікормом і злаками. При засолюванні та в'ялені, кожний шматочок ретельно відбирається, відповідно до строгих критеріїв текстури, конформації та форми, щоб забезпечити споживачеві максимальну якість. На фабриці шматки сортують за вагою та солять, а потім сушать протягом місяців, контролюючі вологість для отримання найкращого смаку.
Процес витримування сиров’яленого м’яса з поміткою Reserva триває 12 місяців. Він завершується чотиримісячним періодом дозрівання в спеціально обладнаних приміщеннях для отримання унікального аромату та смаку. Протягом усього процесу виробництва його щодня перевіряють, щоб досягти ідеального смаку.
Варіанти поєднання Хамона з іншими продуктами
Хамон добре поєднується з багатьма продуктами. З нього готують смачні закуски, холодні та гарячі страви, його додають у салати. Сиров’ялене м’ясо подають разом с сиром, свіжими овочами, оливками. Трішки солонуватий смак хамона цікаво доповнюють різні солодкі фрукти. Запивають в’ялене м’ясо пивом, червоним або білим вином. До нашого витриманого хамона краще смакуватимуть міцніші вина.
Стандарти якості
Сертифікована продукція
|
Сертифікати Еspana
Про виробника Miguel España e Hijos є провідною компанією у секторі в’яленого м’яса та фаворитом корейки з 1986 року. Завдяки роботі компанії та цінностям (традиції, якість, інновації та довіра) España досягла широкого каталогу як гірських, так і іберійських продуктів, що привело бренд до успіху в більш ніж 75 країнах. Експорт розпочався у 1997 році. У 1986 році невелика ковбасна фабрика була площею 600 м2, а сьогодні це компанія з кількома корпусами загальною площею понад 30 000 м2. |