Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вага шматків - 2,5-3 кг.
Процес приготування поділяється на кілька етапів: засолювання, вирівнювання рівня солі, сушка, дозрівання. Окорока пересипають великою кількістю морської солі, далі через деякий час промивають водою для видалення її надлишку, потім підвішують вертикально та витримують. Помітка Резерва означає, що свиняча ніжка дозрівала близько 14 місяців. За чай час з м'яса остаточно видалилась волога, підшкірний жир танув і насичував соковитістю м'язи.
Хамон високо цінується за свій відмінний смак. Має дуже приємний аромат, ніжну текстуру та неперевершений смак. Хамон добре поєднується із солодкими фруктами (інжиром, динею, грушою або фініками), а також з маслинами. М'ясний делікатес додають у різноманітні салати, закуски, канапе та піцу.
Компанія Espana заснована у 1986 році і стала сімейним бізнесом. На початку площа приміщення була 600 м2, сьогодні ж вона понад 30 000 м2. У 2009 році компанія розпочала експорт, відтоді продукція реалізується в 70 країнах. Espana - це один з найуспішніших брендів серед виробників в'яленого м'яса. Продукція відповідає стандартам якості BRC і IFS на європейському рівні.