Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вага шматків - 2,5-3 кг.
Походження Хамона Serrana як важливий фактор відмінної якості
Хамон Серрано походить із задньої ноги іспанських свиней. Його походження є одним із факторів, що гарантує відмінну якість цього продукту. Іспанські фермери відомі своїм відповідальним ставленням до свинарства. Це пов’язано з національними традиціями, історією та вихованням іспанців.
Для виготовлення в’яленого окорока, свиней породи Серрано годують переважно комбікормом і злаками. При засолюванні та в'ялені, кожний шматочок ретельно відбирається, відповідно до строгих критеріїв текстури, конформації та форми, щоб забезпечити споживачеві максимальну якість. На фабриці шматки сортують за вагою та солять, а потім сушать протягом місяців, контролюючі вологість для отримання найкращого смаку.
Процес витримування сиров’яленого м’яса з поміткою Reserva триває 12 місяців. Він завершується чотиримісячним періодом дозрівання в спеціально обладнаних приміщеннях для отримання унікального аромату та смаку. Протягом усього процесу виробництва його щодня перевіряють, щоб досягти ідеального смаку.
Варіанти поєднання Хамона з іншими продуктами
Хамон добре поєднується з багатьма продуктами. З нього готують смачні закуски, холодні та гарячі страви, його додають у салати. Сиров’ялене м’ясо подають разом с сиром, свіжими овочами, оливками. Трішки солонуватий смак хамона цікаво доповнюють різні солодкі фрукти. Запивають в’ялене м’ясо пивом, червоним або білим вином. До нашого витриманого хамона краще смакуватимуть міцніші вина.
![]() |
Стандарти якості
Сертифікована продукція
|
Сертифікати Еspana
![]() |
Про виробника Miguel España e Hijos є провідною компанією у секторі в’яленого м’яса та фаворитом корейки з 1986 року. Завдяки роботі компанії та цінностям (традиції, якість, інновації та довіра) España досягла широкого каталогу як гірських, так і іберійських продуктів, що привело бренд до успіху в більш ніж 75 країнах. Експорт розпочався у 1997 році. У 1986 році невелика ковбасна фабрика була площею 600 м2, а сьогодні це компанія з кількома корпусами загальною площею понад 30 000 м2. |
![]() |
![]() |