Кількість
|
Вартість
|
||
|
Червоний чай Дянь Хун є потужним антиоксидантом. Поліфеноли та амінокислоти чаю служать природним бар'єром для захисту організму. Поживні речовини ефективно відновлюють пошкоджену слизову оболонку шлунково-кишкового тракту, знищує шкідливі бактерії, виводять токсини та покращують мікрофлору в шлунку та кишечнику. Особливо багатий на вітамін А, який перешкоджає погіршенню зору, зміцнює ясна, зуби та кістки, сприяє швидкому зростанню волосся. Кофеїн у чаї Дянь Хун активізує функцію нервової системи, покращуючи мозкову діяльність та усуваючи втому.
Для заварювання проливами потрібно взяти 150 мл гарячої води (90 градусів) та 5-7г заварки. Перший настій зливається відразу на не використовується, наступний раз витримувати 10 секунд та доразу на кілька секунд збільшувати час настоювання. Одну заварку можна заливати близько 10 разів за одну чайну церемонію.