Кількість
|
Вартість
|
||
|
Китайський чорний чай виготовляється з великого листа з старих дерев, що ростуть в чайних садах. Відрізняється насиченим смаком у якому виділяється оксамитова шоколадна гірчинка, що переходить в чорносливовий післясмак. Настій щільний та темний. Смакую чашечку чаю можна відчути землистий аромат з солодкими відтінками старого дерева, лісового горіха та сухофруктів.
Корисні властивості:
- покращує життєву енергію та метаболізм;
- зміцнює імунітет;
- стабілізує роботу травлення;
- знижує утворення «поганого» холестерину;
- дарує бадьорість та енергію;
- зменшує масу тіла та відсоток абдомінального жиру.
Рекомендації щодо заварювання:
- заварювати порцію чаю водою 90-95°С;
- перша протока промиває і розкриває пуер, її треба злити;
- час однієї протоки (заварювання) 5-40 секунд, з кожною наступною протокою час треба поступово збільшувати;
- чай можна пити протоками 6-9 разів.
Можна досягти бажаної міцності напою регулюючи час заварювання. Якщо ви полюбляєте легкий та ненав'язливий смак, тоді витримуйте заварку всього 10 секунд. Якщо ж віддаєте перевагу насичений та терпкуватий присмак з «землистими» нотками, тоді дозвольте чайним листкам віддати воді більше ефірних олій, заварюючи 30 секунд і більше.