Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чай Шу Пуер в мандариновій шкірці - це особливий вид чаю, який вражає не лише своїм смаком, але і унікальним методом виготовлення та подачі. Чайним листям, після його ферментації, наповнюється стигла мандаринова шкірка. Після цього чай ще витримується впродовж певного періоду часу, щоб він поглинув аромат мандарина.
Напій має насичений смак і аромат, що поєднується з ароматом мандарина. Також можна відчути цитрусові, деревні та інші нюанси. При подачі цього чаю, мандаринова шкірка зазвичай не видаляється. Замість цього, мандарин може бути нарізаний або здавлений, щоб виділити аромат, а потім чай з завареної шкірки може бути наповнений у чашку або чайник для подачі. Цей чай - відмінний варіант для тих, хто шукає нестандартність у чаї та хоче спробувати щось нове та цікаве.
Цінується цей незвичайний чай не тільки через свою цікаву подачу, а й через подвійну користь. Адже мандаринова шкірка завжди використовувалася у народній медицині. З неї робили відвари при сухому кашлі та для поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту. Крім такої явної фізичної користі, Шу Пуер у мандарині здатний розслабити і зігріти холодним вечором, подарувати душі та тілу приємний спокій та затишок.
При заварці китайського Шу Пуера в мандарині «протокою», він витримує близько 7-9 заварювань. Чай ідеальний для любителів класичного Пуера, фруктових та цитрусових напоїв, він здатний миттєво підняти настрій та зарядити енергією на цілий день.