Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид чай
Вид чаю чорний
Тип чаю порційний, розсипний (байховий)
Сорт чаю Шу Пуер (чорний)
Вид фруктів і ягід мандарин
Добавки фрукти/ягоди
Кількість 1
Рік 2012
Фасовка пачка
Країна виробник Китай
Схожі товари чай з цитрусовими

Чорний чай Шу Пуер палацовий витриманий в мандарині 2012 рік 1 шт, Китай

Артикул id_8381
В наявності
59.00 грн/шт.
69.00 грн/шт.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
шт.

Чай Шу Пуер в мандариновій шкірці - це особливий вид чаю, який вражає не лише своїм смаком, але і унікальним методом виготовлення та подачі. Чайним листям, після його ферментації, наповнюється стигла мандаринова шкірка. Після цього чай ще витримується впродовж певного періоду часу, щоб він поглинув аромат мандарина.


Напій має насичений смак і аромат, що поєднується з ароматом мандарина. Також можна відчути цитрусові, деревні та інші нюанси. При подачі цього чаю, мандаринова шкірка зазвичай не видаляється. Замість цього, мандарин може бути нарізаний або здавлений, щоб виділити аромат, а потім чай з завареної шкірки може бути наповнений у чашку або чайник для подачі. Цей чай - відмінний варіант для тих, хто шукає нестандартність у чаї та хоче спробувати щось нове та цікаве.

Цінується цей незвичайний чай не тільки через свою цікаву подачу, а й через подвійну користь. Адже мандаринова шкірка завжди використовувалася у народній медицині. З неї робили відвари при сухому кашлі та для поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту. Крім такої явної фізичної користі, Шу Пуер у мандарині здатний розслабити і зігріти холодним вечором, подарувати душі та тілу приємний спокій та затишок.

При заварці китайського Шу Пуера в мандарині «протокою», він витримує близько 7-9 заварювань. Чай ідеальний для любителів класичного Пуера, фруктових та цитрусових напоїв, він здатний миттєво підняти настрій та зарядити енергією на цілий день.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.