Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шу Пуер Палацовий - високоякісний елітний темний чай класу Гун Тін. Це прекрасний варіант для чайних церемоній та щоденного смакування. За цим чаєм закріпилася назва Палацового через те, що його тривалий час поставляли в імператорські двори та до маєтків високих чиновників. Сировина для майбутнього напою зібрана зі стародавніх дерев індійського сорту, які ростуть на півдні провінції Юньнань. У виробництві за основу беруть ніжні молоді листочки з чагарників та нерозкриті бруньки, які збираються ранньою весною. Цей чай відрізняється від інших сортів великою кількістю добірних золотистих тіпсів та гладким, але насиченим смаком. Виготовлений він у 2020 році за фірмовим рецептом Менхайської чайної фабрики з дотриманням класичної технології ферментації. Сухий лист спресований у щільний млинець, який легко можна розділити на порційні шматочки за допомогою спеціального ножа чи шила.
Шу пуер Палацовий наділений глибоким оксамитовим смаком, запашним солодкуватим фруктовим ароматом та густим настоєм. Колір завареного напою чистий, яскравий, з бурштиново-коньячним відтінком та червонуватими відблисками. У смаку присутня легка терпкість зеленого волоського горіха. Прекрасний ранковий чай, що збадьорить надовго.
Гурмани полюбляють Шу Пуер через відмінний тонізуючий ефект. Завдяки дії поліфенолів та амінокислот зменшується втома, підтримується стійкість нервової системи, знижується ризик розвитку депресії. При регулярному вживанні зміцнюється імунітет, очищається кров. Містить чайний кофеїн, тому не рекомендується вживати маленьким дітям.
Щоб напій смакував по-справжньому, потрібно відповідально ставитися до процесу приготування. Рекомендуємо заварювати чорний Пуер проливами, використовуючи китайську гайвань, спеціальний глиняний чайник або скляний посуд. Використовувати 10 г сухої заварки на 200 мл рідини. Першу заварку злити, а наступну витримати 20 секунд – чай готовий до споживання. Важливо не перетримувати Шу більше рекомендованого часу, щоб не зіпсувати смак гіркотою. Витримує кілька заварювань проливом. Найкраще засвоюється та максимально корисний, якщо пити чай через 30 хвилин після їди.