Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шу Пуер з хризантемою - ексклюзивний та дуже смачний чорний чай, вдало поєднаний з пелюстками хризантеми. Сировина для Пуеру вирощена та зібрана дбайливими працівниками у чайних садах провінції Юньнань. Після ретельного відбору на фабриці, чайні листочки подрібнюються та обробляються гарячим паром. Далі вони висушуються на відкритому повітрі під сонячним промінням. Ця стародавня технологія використовувалася юньнанськими чайними майстрами у виробництві пуерів напротязі багатьох століть. Після завершення ферментації сухий чайний лист пресується разом з пелюстками хризантеми у невеличкі точі, які по формі нагадують крихітні чашечки.
Смакові якості чаю дуже цікаві. В Пуері поєднані класичні нотки дерева, землі та сухофруктів, які переплітаються з яскравим присмаком осінньої хризантеми. Ніжні пелюсточки хризантем стали родзинкою напою, надаючи йому м’якості, ніжності та неповторності.
Корисні властивості:
- прискорює обмін речовин та нормалізує кровообіг;
- зміцнює імунну систему;
- підвищує тонус організму;
- регулює тиск;
- має заспокійливий ефект, покращує сон і нормалізує роботу нервової системи;
- усуває запалення при інфекційних захворюваннях.
Рекомендації щодо заварювання:
- залити водою 85-95°С порцію 5 г;
- заварювати треба протоками, час першої - 5-25 секунд, і її треба злити, вона промиває і розкриває чай;
- Можна заварювати шу пуер із хризантемою кілька разів, з кожним заварюванням збільшуючи час на 30-40 секунд.