Кількість
|
Вартість
|
||
|
Міцний, витриманий та сильноферментований чорний чай Шу Пуер Nan Nuo Shan виготовляється з сировини, яка збиралася ранньою весною в 2017 році в екологічно чистих гірських районах повіту Менхай. Для виробництва використовувалося якісне велике листя з помірним вмістом чайних бруньок і мінімальною кількістю стеблинок. Місце виготовлення чаю - відома чайна фабрика Ча Шу Ван, розташована у Сішуаньбаньна-Дайському окрузі, що у провінції Юньнань. Ця фабрика відома світу як “Король чайних дерев”, і вона гідно підтверджує свою назву.
Менхайський ранньо-весняний Шу Пуер має неймовірний смак та аромат. У сухому листі можна відчути запах деревної кори. В ароматі завареного чаю відчуваються класичні деревно-земляні нотки, у поєднанні з прянощами та спеціями. Смак готового напою багатогранний, оксамитовий та глибокий, у ньому переважають деревно-пряні нотки осіннього лісу. У післясмаку можна вгадати нотки сухофруктів, особливо чорносливу. З кожним роком витримки смакові властивості чаю покращуються.
Корисні властивості чорного китайського чаю Шу Пуер:
- покращує життєву енергію та наповнює бадьорістю;
- зміцнює імунну систему;
- знижує утворення «поганого» холестерину, регулює тиск та нормалізує кровообіг;
- стабілізує роботу травлення, покращує метаболізм і обмін речовин, виводить шлаки і токсини з організму, а також сприяє схудненню;
- поліпшує колір і структуру шкіри обличчя;
- знімає стрес і нормалізує роботу нервової системи.
Рекомендації щодо заварювання:
- заварювати 5-7г сухого чайного листя гарячою водою 90-95°С;
- перша протока промиває і розкриває пуер, її потрібно злити;
- час однієї протоки (заварювання) 5-40 секунд, з кожною наступною протокою час треба поступово збільшувати;
- чай можна пити протоками 6-9 разів.
Можна досягти бажаної міцності напою регулюючи час заварювання. Якщо ви полюбляєте легкий та ненав'язливий смак, тоді витримуйте заварку всього 10 секунд. Якщо ж віддаєте перевагу насичений та терпкуватий присмак, тоді дозвольте чайним листкам віддати воді більше ефірних олій, заварюючи 30 секунд і більше. Чай рекомендується пити тільки свіжим і без додавання цукру.