Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вага шматків - 2-2.5 кг.
Свині породи Серрано виросли на величезних за площею пасовищах на плоскогір'ї, що імітують природне середовище. В'ялені окорока від цієї породи ще називають «гірським хамоном».
Процес розробки та приготування довгий та детальний. Спочатку тварин перевозять на спеціальні бійні. Свиням 12 годин після транспортування дають заспокоїтись та відпочити, щоб у тварин у м'язах нормалізувався рівень глікогену та пройшов стрес.
Процес приготування поділяється на кілька етапів: засолювання, вирівнювання рівня солі шляхом промивання, сушка, дозрівання.
Хамон високо цінується за свій відмінний смак. Має дуже приємний аромат, ніжну текстуру та неперевершений смак. Хамон добре поєднується із солодкими фруктами (інжиром, динею, грушою або фініками), а також з маслинами. М'ясний делікатес додають у різноманітні салати, закуски, канапе та піцу.
![]() |
Про виробника Компанію Pont заснували у 1929 році – це сімейний бізнес, який плекає чотири покоління родини. Їх широкий асортимент смачних продуктів з в’яленого м’яса представлений більше, ніж у 17 країнах. Сталий розвиток, інновації, відданість справі, відповідальність, безпека та креативність – ось деякі з цінностей, які визначають філософію компанії Pont.
|
![]() |
![]() |
1990 рік обробка свинини в Pont | Фасувальна лінія в Pont сьогодні |
Фабрика Pont 2022 рік