Італійський сир Parmareggio Parmigiano Reggiano виготовляється з коров'ячого молока. Пармезан дозріває 30 місяців, після чого виходить твердий продукт, з пікантним яскравим смаком і витонченим ароматом (відчуєте нотки трав і квітів). Класичному італійському делікатесу характерна ламка зерниста консистенція. Пармезан використовують під час приготування супів, салатів, пасти, різотто, соусів, або ж як самостійний продукт. Сир Парміджано Реджано арно смакує з грецькими горіхами, фруктами, червоним вином, бальзамічним оцетом. Не містить глютена, лактози, консервантів і добавок. 100% натуральний продукт.
Вид: Пармезан
Вид молока: коров'ячий
Жирність: 32%
Тип: твердий
Витримка: 30 місяців
Країна виробник: Італія
Вага: 250 г
Особливість: без глютена
Особливість: без лактози
Рекомендується спробувати
Click to order
Total:
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту