Сир Пармезан Parmareggio 30 місяців 250 г, Італія

Parmareggio
id_184
224,00
грн.
Ціна за упаковку 250 г.

Італійський сир Parmareggio Parmigiano Reggiano виготовляється з коров'ячого молока. Пармезан дозріває 30 місяців, після чого виходить твердий продукт, з пікантним яскравим смаком і витонченим ароматом (відчуєте нотки трав і квітів). Класичному італійському делікатесу характерна ламка зерниста консистенція.
Пармезан використовують під час приготування супів, салатів, пасти, різотто, соусів, або ж як самостійний продукт. Сир Парміджано Реджано арно смакує з грецькими горіхами, фруктами, червоним вином, бальзамічним оцетом.
Не містить глютена, лактози, консервантів і добавок. 100% натуральний продукт.

Вид: Пармезан

Вид молока: коров'ячий

Жирність: 32%

Тип: твердий

Витримка: 30 місяців

Країна виробник: Італія

Вага: 250 г

Особливість: без глютена

Особливість: без лактози

Рекомендується спробувати
Click to order
Total: 
Ваше імя
Ваше призвіще
Ваш телефон
Доставка
Місто
Відділення Нової Пошти
Адреса для курєрської доставки (Нова Пошта)
Payment method
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту

Я погоджуюсь з Політикою конфіденційності